Informatie Buizen en Koppelingen

BDSMathome maakt constructies in 3 verschillende soorten materialen en in alle afmetingen. Uit ervaring weten wij dat afmetingen persoonlijk zijn. Bij BDSMathome hoeft nikst standaard te zijn wij bieden u de gelegenheid om de constructie(s) in uw gewenste afmetingen te maken. Wij bieden onze constructies ook in standaard afmetingen aan. Deze staan omschreven bij de constructies. Heeft u zelf geen idee wat voor u de beste afmetingen zijn? Geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen in onze showroom. We kunnen dit ook telefonisch met u bespreken. De voordelen van onze constructies zijn dat alles middels buiskoppelingen aan elkaar wordt gemonteerd. Het enige gereedschap wat hierbij nodigs is, is een inbussleutel. Een snelle opbouwtijd is gewaarborgd evenals het demonteren. Een ander voordeel is: de constructies kunnen vrij eenvoudig worden aangepast of worden uitgebreid.

Onze 3 verschillende soorten materialen:

Volledig gegalvaniseerd staal:

Galvaniseren is de meest duurzame manier om metaal tegen roestvorming te beschermen. Het metaal wordt ondergedompeld in een zinkbad en krijgt zo een beschermlaag. Als de zinklaag wordt beschadigd, kan het bloot gekomen metaal toch roesten. Dit is eenvoudig bij te werken met zinkverf, die in elke doe-het-zelfzaak te vinden is. Gegalvaniseerd staal heeft een heel lange levensduur en kan ook probleemloos worden gerecycleerd.

Het gewicht van deze staal is zwaar, maar ijzersterk.
Gewicht per meter excl. koppeling is: 
Ø buis 21,3mm: 1,01 kg/m
Ø buis 48,3mm: 3,61 kg/m

Aluminium buizen met gegalvaniseerd stalen koppelingen:

Aluminium is een licht maar sterk metaal dat op een speciale manier schoongemaakt moet worden. Het is nodig om aluminium regelmatig schoon te maken om een ophoping van vuil te voorkomen. Door aluminium regelmatig schoon te maken voorkom je ook dat er zich aluminiumoxide ophoopt. Dit materiaal is vrij licht in gewicht en is daarom makkelijk te monteren/demonteren. De gegalvaniseerde koppelingen zorgen voor stevigheid.

Gewicht per meter excl. koppeling is:
Ø buis 21mm: 0,32 kg/m
Ø buis 48mm: 1,15 kg/m

Gepoedercoate stalen buizen en zwarte koppelingen:

Poedercoaten is een duurzame methode van oppervlaktebescherming en afwerking.
Met poedercoaten wordt er een coating(verf) in poedervorm aangebracht op (verzinkt) staal, roestvrijstaal en aluminium. De prijs van deze constructie is het dubbele ten opzichte van de 2 overige materialen (gegalvaniseerd en Aluminium).
Door de gehele zwarte kleur en sterk staal is uw constructie niet alleen efficiënt, maar ook een HOT item!

Gewicht per meter excl. Koppeling is:
Ø buis 26,9mm: 1,14 kg/m
Ø buis 48,3mm: 1,15 kg/m

Bij uw aankoop ontvangt u een omschrijving waar u alle informatie over het onderhoud van alle constructies kunt vinden. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor vragen voor uw aankoop of ter info.

Naast de verkoop van onze constructies hebben wij ons ook gespecialiseerd in de verhuur van deze constructies. Laat u inspireren door de flexibiliteit en ontdek welke constructie het beste bij jullie past om het erotische spel in alle ontspanning en genot uit te voeren.

Verhuur bespaard u een directe aanschaf daarbij is verhuur de ideale oplossing om eerst uit te proberen of de constructie aan uw wensen en eisen voldoet.
Direct aankopen na de verhuur geeft u een leuke korting.

Menu
De waardering van bdsmathome.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.