Over Ons

Over BDSM at Home

BDSMatHome is een onderdeel van het bedrijf Moleck. Een bedrijf gespecialiseerd in het geheel op maat gemaakte buismeubels voor huis, tuin, winkel en aanverwante bedrijven. Maar ook het bedrijf voor uw frames met reclame zeildoeken inclusief het op locatie monteren van de frames en de doeken. Naast deze constructies zijn we ons ook gaan specialiseren in het ontwerpen, maken en indien gewenst het monteren op locatie van BDSM constructies of sexmeubels. In onze inpandige showroom staan minimaal 10 BDSM constructies opgesteld waar u op uw gemak kunt rondkijken. Niets hoeft standaard te zijn aan deze constructies. Alle maten (hoogte, breedte, diepte) kan worden aangepast naar uw wensen of worden uitgebreid met uw specifieke wensen en ideeen. U vind onze constructies onder het kopje BDSM CONSTRUCTIES VERKOOP.
Maar heeft u een lang gekoesterde wens of idee voor een constructie neem dan contact met ons op. Toveren kunnen we niet, maar samen met u zijn we wel in staat om een goed en betaalbaar product te gaan leveren waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.
U kunt onze gemaakte constructies ook huren. Wij hebben hiervoor een speciale lijn. Deze constructies zijn een lichtere variant, waardoor vervoeren, tijdelijke montage en hygiëne eenvoudiger is.
Voor meer informatie over onze constructie verhuur gaat u naar het kopje BDSM CONSTRUCTIE VERHUUR.

Naast de BDSM constructies kunt u bij ons ook terecht voor alle aanverwante artikelen specifiek gericht op de doelgroep. Op onze website ziet u onder de categoriën wat wij kunnen leveren aan attributen (sexschommel, sling), toys en een assortiment kleding voor haar en hem (Rubber). Een aantal van deze artikelen staan ook uitgestald in onze showroom. Onze showroom is geen winkel maar een showroom met webshop. Een aantal artikelen op voorraad kunnen wel direct geleverd worden.

De slogan voor BDSMatHome is ” Live your Fantasy “. Hiermee geven we aan dat heel veel mogelijk is voor zowel de professionele branche, de doorgewinterde SM-er maar ook zeker de personen die hier meer van willen weten of willen uitproberen. U bent van harte welkom in ons bedrijf voor een vrijblijvend bezoek of stuur een mailtje voor meer informatie. Tamara zal u rondleiden en al uw vragen proberen te beantwoorden.

Uw bestellingen, leveringen en uw betalingen gaan via Moleck waardoor discretie volledig is verzekerd.

ONS KANTOOR, WERKPLAATS EN SHOWROOM

Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfspand met klein kantoor, ruime werkplaats en inpandige showroom in Rhoon-Rotterdam op het industrieterrein. Ons adres is Koperhoek 64B. Eenvoudig te bereiken met auto en eigen parkeerplaats voor het pand.
Onze showroom is inpandig op een zgn. Vide met een totale oppervlakte van ca. 50 m2. Hier kunt u in alle rust de constructies en artikelen bekijken zonder dat buitenstaanders u kunnen zien.
Levertijden voor uw constructies in overleg en afhankelijk van uw wensen maar we proberen uiteraard zo snel mogelijk te leveren.
Tijdens uw bezoek staat er altijd koffie, thee of een ander drankje voor u klaar.

De showroom is in de avonduren of weekend na afspraak ook te gebruiken voor uw erotische fotoshoot. Zie verder onder het kopje fotoshoot en voor de huurprijzen van deze ruimte.

Menu
De waardering van bdsmathome.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.